Brandveiligheid Noord - Brandveiligheid voorop.
|  Sitemap  |  Disclaimer  |  

Print deze pagina

Insignia is landelijk actief en is voortdurend op zoek naar vakbekwaam personeel. We bieden medewerkers een interessante werkomgeving met de mogelijkheid om specialismen te ontwikkelen. Daarom stellen we hoge eisen aan de kennis en kunde van onze mensen.

Je bent in het bezit van het diploma Adjunct Hoofd Brandmeester Preventie of gelijkwaardig, bijvoorkeur praktijkervaring in de bouw en technische installaties en je hebt een sterk gevoel voor wet- regelgeving. Een parate kennis van het Bouwbesluit en de direct aangestuurde NEN- en EN-normen is een must.
Daarnaast is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en dat jij je staande weet te houden als het er even op aan komt.
Je bent op de hoogte van de handhavingsinstrumenten en weet ze op de juiste manier toe te passen.

Denk je aan de bovenstaande eisen te kunnen voldoen en ben je van mening dat je over aanvullende competenties beschikt, vul dan het contactformulier in en vermeld duidelijk naar welk onderdeel jij solliciteert. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

We beoordelen sollicitaties aan de hand van de functie-eisen, motivatie en competenties. Als er voldoende aanknopingspunten zijn voor een gesprek, dan ontvang je hiervoor een uitnodiging. We informeren je ook als niet het geval blijkt te zijn.
Het is mogelijk dat een ‘assessment’ deel uit gaat maken van de procedure.

Alle gegevens worden opgenomen in onze database. Insignia behandelt deze gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. We verstrekken geen gegevens aan derden.